LSSGuiden.se Sveriges största söktjänst för LSS
Glömt lösenordet?

BeOneTeam Personlig Assistans AB - Blekinge

Tfn: 048056770

Besöksadress: Skeppsbrogatan 47, Kalmar
Postadress: Skeppsbrogatan 47, 392 31 Kalmar
Föreståndare: Mikael Tigerström, 048056770
Placeringsansv: 048056770
Lagrum: LSS 9:2, Personlig assistans


Målgrupp: BeOneTeam - Trygghet i Din vardag!
Personlig assistans ska göra skillnad i Ditt liv så att du känner dig trygg och har en möjlighet att vara delaktig i samhället. Varje dag! Hos oss kommer Du alltid först i alla lägen.

Vårt namn BeOneTeam (vara ett lag) är vår ledstjärna och är sprunget ur tron på att starka och stabila team ger den trygghet som är så värdefull för såväl kund som anhörig och medarbetare. Kännetecknet för verksamheten är teamen där varje individ är och känner sig betydelsefull.

BeOneTeam är ett medelstort företag som i dagsläget har ca 100 st anställda. Verksamheten bedrivs runt om i Kalmar, Blekinge och Kronobergs län. Det som kännetecknar vår verksamhet är att vi arbetar nära och i samarbete med våra kunder och medarbetare. Vi ser individen.

Upptagningsområde: Kalmar Län inklusive Öland, Blekinge Län, Kronobergs Län

"BeOneTeam Personlig Assistans AB - Blekinge" ansvarar för riktigheten i uppgifterna på denna sida samt för eventuella upphovsrättsfrågor avseende bilder, filmer och broschyrer länkade till denna sida. LSSGuiden.se är inte en tillståndsmyndighet. Verksamheterna ansvarar själva för riktigheten i respektive tillstånd. Läs mer på Inspektionen för Vård och Omsorg: ivo.se

Assistansinsatser
Administration
Juridisk rådgivning
Personlig assistans
Utbildning
Lagrum
LSS 9: 2p. - Personlig assistans