Socialtjnstdagen 2018
LSSGuiden.se Sveriges största söktjänst för LSS
Nyhet! Endast för Socialtjänsten. Kostnadsfri placeringshjälp, mån-fre kl 9-16.  020-10 40 99
Glömt lösenordet?

Humana Uppsala Ekeby Bälinge

Tfn: 018-727 78 82

Besöksadress: Bälinge, UPPSALA
Postadress: Götgatan 1, 753 15 UPPSALA
Föreståndare: Verksamhetschef Eldrin Khan, 070-164 74 07
Platsantal: 5
Lagrum: LSS 9:9, Bostad med särskild service för vuxna


Målgrupp: Vuxna

Verksamhetsinriktning: Alla boende har egna uteplatser och det finns altan utanför de gemensamma utrymmena. Alla lägenheter har tillgång till förråd i ett hus på tomten.

De gemensamma utrymmena består av ett stort allrum med kök, matplats och vardagsrumsdel. Det finns förråd och gemensam tvättstuga. För personalen finns omklädningsrum, jourrum, toalett med dusch och en expedition.

Alla lägenheter är 39 kvm och består av kök och klädkammare. I köket finns spis med tre spisplattor, ugn, kyl, frys och fläkt. Från köket är det en öppen planlösning med allrum med plats för matdel och samvaro. Det finns ett mindre sovrum med ingång till toalett och dusch.

Välkommen till oss!

Geografi: Ekeby-Bälinge gruppbostad med fem lägenheter ligger i utkanten av Bälinge, ett villaområde utanför Uppsala. Det är en enplansvilla med egen trädgård.

Alla boende har egna uteplatser och det finns altan utanför de gemensamma utrymmena. Alla lägenheter har tillgång till förråd i ett hus på tomten.

"Humana Uppsala Ekeby Bälinge" ansvarar för riktigheten i uppgifterna på denna sida samt för eventuella upphovsrättsfrågor avseende bilder, filmer och broschyrer länkade till denna sida. LSSGuiden.se är inte en tillståndsmyndighet. Verksamheterna ansvarar själva för riktigheten i respektive tillstånd. Läs mer på Inspektionen för Vård och Omsorg: ivo.se

Lagrum
LSS 9: 9p. - Bostad med särskild service för vuxna eller annan...