LSSGuiden.se Sveriges största söktjänst för LSS
Kostnadsfri placeringshjälp för socialtjänsten  020-10 40 99
Glömt lösenordet?
Åhörarmaterial

HVB-dagen

HVB-dagen är mötesplatsen för dig som samverkar med HVB-hem.

Vår idé är att HVB-dagen ska skapa goda förutsättningar för dig att träffa potentiella samarbetspartners, hitta nya HVB-hem, ta del av senaste nytt inom Hem, Vård och Boende och få massor med inspiration till din dagliga verksamhet.

Familjehemsdagen

Familjehemsdagen fokuserar på utveckling, möten och samverkan för professionella inom barn och ungdom.

Dagen innehåller tankeväckande och utbildande föreläsningar där besökaren får ta del av nyheter i branschen.

LSS-dagen

LSS-dagen är mötesplatsen för dig som arbetar med placering/biståndsbedömning inom LSS/SoL, har ledande befattning inom myndighet för personer med funktionsnedsättning eller är verksam inom socialnämnd.

Vår idé är att LSS-dagen ska skapa goda förutsättningar för dig att träffa potentiella samarbetspartners, fördjupa kunskap om och hitta nya LSS-verksamheter, ta del av senaste nytt inom verksamhetsområdet och få massor med inspiration till ditt dagliga arbete.

HVB- och Familjehemsdagen på Växjö Konserthus

Välkommen till en kostnadsfri kunskaps- och inspirationsdag med fokus på HVB och Familjehem. HVBGuiden.se arrangerar för 5:e året i rad en HVB- och Familjehemsdag i Växjö den 20 april 2021.

Det är ett slutet branschevenemang avsett för dig som arbetar med placeringar eller har en ledande befattning inom socialtjänst, kriminalvård eller landsting.

Här träffar ni potentiella samarbetspartners, HVB- och Familjehem, tar del av senaste nytt och får massor med inspiration till er dagliga verksamhet.

Välkommen till vårens stora mötesdag i Växjö 2021, helt kostnadsfritt!


Anmäl dig här Program

Anmäl dig här

Obs! Vi har flyttat fram datumet (från 15 september till 20 april 2021) med anledning av osäkerheten i samband med Coronaviruset.

Välkommen att föranmäla dig som besökare på HVB- och Familjehemsdagen i Växjö den 20 april 2021. Vi bekräftar din föranmälan via mejl.

Information med anledning av Coronavirus
Vi på Cura/HVBGuiden.se följer noggrant med i rapporteringen från svenska myndigheter och följer deras rekommendationer.  
Vi har även tilltagit extra åtgärder i form av extra handsprit samt tvål i lokalerna och toaletterna. All serveringspersonal använder handskar.
Vi uppmanar dock våra deltagare att inte besöka vårt event om man uppvisar några symptom. 

Vem kan anmäla sig?

HVB- och Familjehemsdagen är ett slutet branschevenemang avsett för dig som arbetar med placeringar eller har en ledande befattning inom socialtjänst, kriminalvård eller landsting.

Klicka här för att fylla i anmälningsformuläret

Evenemangsinformation

Datum: 20 april 2021
Tid: 08.30-16.00
Plats/Lokal: Växjö Konserthus
Besöksadress: Västergatan, 352 30 Växjö (visa på kartan)

Pris: Kostnadsfritt!
Gratis entré och föreläsningar för alla föranmälda besökare.
Vi bjuder även på frukostsmörgås, lättare lunch och eftermiddagsfika.
Om du har allergier i maten måste detta meddelas till oss i samband med din anmälan. GI, LCHF och andra dieter ingår inte i allergier/specialkost.

Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Klicka här för att fylla i anmälningsformuläret

OBS! No Show-avgift
Vi tillämpar en No Show-avgift vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 2 arbetsdagar (48 timmar) innan vårt evenemangs starttid. Avgiften är 290 kr ex. moms. Avbokning görs till info@hvbguiden.se. Syftet med avgiften är för att kunna planera och kunna avboka matbeställningar i tid. Du har dock möjlighet att i ditt ställe skicka en ersättare. Meddela namn på den nya personen till info@hvbguiden.se innan evenemangets start. Då utgår ingen No Show-avgift trots sen avbokning.

Väl mött!