LSSGuiden.se Sveriges största söktjänst för LSS
Kostnadsfri placeringshjälp för socialtjänsten  020-10 40 99
Glömt lösenordet?

HVB-dagen

HVB-dagen är mötesplatsen för dig som samverkar med HVB-hem.

Vår idé är att HVB-dagen ska skapa goda förutsättningar för dig att träffa potentiella samarbetspartners, hitta nya HVB-hem, ta del av senaste nytt inom Hem, Vård och Boende och få massor med inspiration till din dagliga verksamhet.

Familjehemsdagen

Familjehemsdagen fokuserar på utveckling, möten och samverkan för professionella inom barn och ungdom.

Dagen innehåller tankeväckande och utbildande föreläsningar där besökaren får ta del av nyheter i branschen.

LSS-dagen

LSS-dagen är mötesplatsen för dig som arbetar med placering/biståndsbedömning inom LSS/SoL, har ledande befattning inom myndighet för personer med funktionsnedsättning eller är verksam inom socialnämnd.

Vår idé är att LSS-dagen ska skapa goda förutsättningar för dig att träffa potentiella samarbetspartners, fördjupa kunskap om och hitta nya LSS-verksamheter, ta del av senaste nytt inom verksamhetsområdet och få massor med inspiration till ditt dagliga arbete.

LSS-dagen på Göteborgs Konserthus

Välkommen till en kostnadsfri kunskaps- och inspirationsdag med fokus på utveckling, möten och samverkan för professionella inom LSS/SoL. LSSGuiden.se arrangerar för 7:e året i rad en LSS-dag i Göteborg onsdagen den 22 januari.

LSS-dagen är mötesplatsen för er som arbetar med placeringar och biståndsbedömningar inom LSS/SoL, har ledande befattning inom myndighet för personer med funktionsnedsättning eller är verksam inom socialnämnd.
Vår idé är att LSS-dagen ska skapa goda förutsättningar för dig att träffa potentiella samarbetspartners, fördjupa kunskap om och hitta nya LSS-verksamheter, ta del av senaste nytt inom verksamhetsområdet och få massor med inspiration för ditt dagliga arbete.

Välkommen till vårens stora mötesdag i Göteborg 2020, helt kostnadsfritt!


Anmäl dig här Program Åhörarmaterial

Anmäl dig här

LSS-dagen är nu fullbokad för besökare och vi måste tyvärr stänga anmälan på grund av platsbrist.

Välkommen att föranmäla dig som besökare på LSS-dagen i Göteborg den 22 januari 2020. Vi bekräftar din föranmälan via mejl.

Vem kan anmäla sig?

Detta är ett slutet branschevenemang avsett för dig som arbetar med placeringar och biståndsbedömningar inom LSS/SoL.

Klicka här för att fylla i anmälningsformuläret

Evenemangsinformation

Datum: Onsdagen den 22/1 2020
Tid: 08.30-15.30
Plats: Göteborgs Konserthus
Besöksadress: Viktor Rydbergsgatan (vid Götaplatsen),
412 56 Göteborg (Visa på kartan)

Vi bjuder på entré, föreläsningar, frukostsmörgås, lättare lunch och eftermiddagsfika.
Om du har allergier i maten måste detta meddelas till oss i samband med din anmälan. GI, LCHF och andra dieter ingår inte i allergier/specialkost.

Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Klicka här för att fylla i anmälningsformuläret

OBS! No Show-avgift
Vi tillämpar en No Show-avgift vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 2 arbetsdagar (48 timmar) innan vårt evenemangs starttid. Avgiften är 290 kr ex. moms. Avbokning görs till info@lssguiden.se. Syftet med avgiften är för att kunna planera och kunna avboka matbeställningar i tid. Du har dock möjlighet att i ditt ställe skicka en ersättare. Meddela namn på den nya personen till info@lssguiden.se innan evenemangets start. Då utgår ingen No Show-avgift trots sen avbokning.

Väl mött!