Villagatan LSS
LSSGuiden.se Sveriges största söktjänst för LSS
Nyhet! Endast för Socialtjänsten. Kostnadsfri placeringshjälp, mån-fre kl 9-16.  020-10 40 99
Glömt lösenordet?

Främja Heleneborgsgatan Servicelägenheter

Tfn: 08-777 888 9

Besöksadress: Heleneborgsgatan 22, Stockholm
Postadress: 117 32 Stockholm
Föreståndare: Martin Szabo, 0739-998297
Platsantal: 10
Lagrum: LSS 9:9, Bostad med särskild service för vuxna


Målgrupp: Unga vuxna från 18 år

Verksamhetsinriktning: Beläget i hjärtat av Hornstull, Stockholm, erbjuder Främja 10 servicelägenheter för vuxna. Lägenheterna är nyrenoverade men med den gamla vackra stuckaturen bevarad, nära till buss och tunnelbana, affärer och kaféer.
På Heleneborgsgatan bor man i egen lägenhet som ligger i anknytning till en gemensam lägenhet där social samvaro alltid erbjuds. I gemensamhetslägenheten lagar vi frukost alla vardagar, brunch på helgerna samt middag alla veckans dagar. Du som bor här väljer om du vill äta tillsammans med andra eller i din egen lägenhet.
Vi erbjuder individuellt stöd utifrån dina önskemål samt gemensamma aktiviteter förlagda både på Heleneborgsgatan och utanför verksamheten. Personal finns på plats alla dygnets timmar, hela året.

Huvudman: Främja AB

Org nr: 556840-8172

"Främja Heleneborgsgatan Servicelägenheter" ansvarar för riktigheten i uppgifterna på denna sida samt för eventuella upphovsrättsfrågor avseende bilder, filmer och broschyrer länkade till denna sida. LSSGuiden.se är inte en tillståndsmyndighet. Verksamheterna ansvarar själva för riktigheten i respektive tillstånd. Läs mer på Inspektionen för Vård och Omsorg: ivo.se

Lagrum
LSS 9: 9p. - Bostad med särskild service för vuxna eller annan...
Särskilda upplysningar
Tillståndsbevis utfärdat av Socialstyrelsen/IVO