LSSGuiden.se Sveriges största söktjänst för LSS
Kostnadsfri placeringshjälp för socialtjänsten  020-10 40 99
Glömt lösenordet?

Främja Klareborgsgatan

Tfn: 072-515 23 23

Besöksadress: Klareborgsgatan 23A, Göteborg
Postadress: Klareborgsgatan 23A, 414 67 Göteborg
Föreståndare: Frode Wendelboe
Placeringsansv: Benjamin Lüthi, 0708-73 73 90
Platsantal: 11
Lagrum: LSS 9:9, Bostad med särskild service för vuxna


Verksamhetsinriktning: I hjärtat av Majorna med fem minuters promenadavstånd till Slottsskogen och fem minuters spårvagnsfärd till Järntorget hittar du vår verksamhet för vuxna som behöver tillgång till stöd och gemenskap i vardagen.

På Klareborgsgatan bor du i egen lägenhet som ligger på samma mysiga innergård som vår gemensamma lägenhet där social samvaro alltid erbjuds. Vårt hus är ett landshövdingehus och alla lägenheter är nyrenoverade där många gamla fina detaljer har bevarats.

I vår gemensamma lägenhet lagar vi frukost alla vardagar, brunch på helgerna och middag alla veckans dagar. Du som bor här väljer själv om du vill äta tillsammans med andra eller i din egen lägenhet.

Vi erbjuder individuellt stöd utifrån dina önskemål samt gemensamma aktiviteter förlagda både i och utanför verksamheten. Medarbetare finns på plats dygnets alla timmar året runt.

Vårt arbetssätt präglas av flexibilitet, lyhördhet och kreativitet. Verksamheten bygger på tillgången till den sociala gemenskapen, ett individuellt bemötande samt ett relationsbyggande och motiverande förhållningssätt.

Org nr: 556840-8172

Språk: Svenska och Spanska

"Främja Klareborgsgatan" ansvarar för riktigheten i uppgifterna på denna sida samt för eventuella upphovsrättsfrågor avseende bilder, filmer och broschyrer länkade till denna sida. LSSGuiden.se är inte en tillståndsmyndighet. Verksamheterna ansvarar själva för riktigheten i respektive tillstånd. Läs mer på Inspektionen för Vård och Omsorg: ivo.se

Diagnosgrupp
ADHD
Aspergers syndrom
Autismliknande tillstånd
Autistiska syndrom
Hjärnskada
Lagrum
LSS 9: 9p. - Bostad med särskild service för vuxna eller annan...
Målgrupp
Kvinnor och män
Personkrets
LSS1
Särskilda upplysningar
Personalhandledning finns
Stöd och service till vissa funktionshin
Tillståndsbevis utfärdat av Socialstyrelsen/IVO