LSSGuiden.se
LSSGuiden.se
Söktjänst och placeringshjälp för dig som placerar inom LSS och SoL
Glömt lösenordet?
 

Södermalms stadsdelsnämnd Bergsunds vård- och omsorgsboende

Tfn: 0736-54 79 00

Besöksadress: Folkskolegatan 30, STOCKHOLM
Postadress: 117 35 STOCKHOLM
Föreståndare: Ulla Savås
Lagrum: SoL 7.1.2, Boenden som motsvarar dem som avses i SoL 5.5.2 eller 5.7.3


Verksamhetsinriktning: Sjuksköterska finns i tjänst dygnet runt och de allra flesta medarbetare har någon form av vård- och omsorgsutbildning. Samtliga boende har en omvårdnadsansvarig sjuksköterska och enheten har en läkare på plats minst en dag i veckan. Det finns en sjukgymnast och en arbetsterapeut anställda. Alla medarbetare arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt.
Vi fokuserar på vad som är meningsfullt för våra boende utifrån ett hälsoperspektiv och utgår från det friska hos varje individ. Vi skapar förutsättningar för våra medarbetare att erbjuda de boende på Bergsund ett aktivare och mer harmoniskt liv. Som ett led i detta finns fyra temacoacher anställda. De inspirerar, initierar och stöttar vid olika aktiviteter på individ, grupp och verksamhetsnivå. Vi erbjuder bland annat hantverksgrupper, trädgårdsgrupper och även enskilda stödjande samtal till de som önskar.

På Bergsunds äldreboende finns även ett förtroenderåd för att säkerställa att boende

Huvudman: Södermalms stadsdelsnämnd/ Temabo AB

Org nr: 556733-9147

"Södermalms stadsdelsnämnd Bergsunds vård- och omsorgsboende" ansvarar för riktigheten i uppgifterna på denna sida samt för eventuella upphovsrättsfrågor avseende bilder, filmer och broschyrer länkade till denna sida. LSSGuiden.se är inte en tillståndsmyndighet. Verksamheterna ansvarar själva för riktigheten i respektive tillstånd. Läs mer på Inspektionen för Vård och Omsorg: ivo.se

Lagrum
SoL 7.1.2 - Sådana boenden som motsvarar dem som avses i SoL 5.5.2 ell
Särskilda upplysningar
Tillståndsbevis utfärdat av Socialstyrelsen/IVO